Digicart Kft.

Geodézia

A Digicart Kft. rendelkezik a legkülönfélébb geodéziai feladatok elvégzéséhez szükséges szakértőkkel és műszaki eszközökkel. Munkatársaink a Nemzeti Kataszteri Program keretében végzett állami földmérési alaptérkép készítések során jelentős tapasztalatot szereztek, a mérnökök rendelkeznek ingatlanrendezői minősítéssel és geodéziai tervezői engedéllyel, valamint geodéziai szakértői jogosultsággal rendelkező kolléga is van.

Munkáink fő irányát a földhivatali ingatlan-nyilvántartásban változást eredményező sajátos célú földmérési munkák képezik, folyamatosan részt veszünk a részarány földkiadás során keletkezett osztatlan közös tulajdon megszüntetésének részletes szabályairól szóló 374/2014. (XII. 31.) Kormány rendelet szerinti földmérési munkákban.

A tervezési célú térképeket a hagyományos felmérési technológiák mellett és annak kiegészítéseként adott esetben lézerszkennerrel készült 3D pontfelhők feldolgozásával is készítjük. Ehhez a saját fejlesztésű ITR és PointCloudScene szoftverek mellett további GIS és CAD szoftvereket használunk.

A korszerű, hatékony helyszíni adatgyűjtést RTK GPS-ek és mérőállomások támogatják.

A felsorolt munkák mellett foglalkozunk hagyományos geodéziai feladatok végrehajtásával:

  • tervezési térképek,
  • megvalósulási dokumentációk,
  • közmű felmérések,
  • szolgalmi jogi feladatok,
  • kitűzések.

Ezentúl vállaljuk földi és légi szkenneléssel előállított anyagok feldolgozását.